متهم اصلا حاضر نمیشه؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۱۰ #77466252

سلام..لطفا به من بگید وقتی یه متهم نخاد بیاد من تا کی باید صبر کنم اخه... طرف و بزور گرفتمش جلسه اول به کلاهبرداری اعتراف کرد سند گذاشت ازاد شد بعد از اون تا حالا ۴ تا ابلاغ دادن بش به ترتیب به فواصل دوتا یک ماه و دوتا دو ماه و هی وقت نظارت زدن به دلیل عدم حضور متهم... شاید متهم ده سال نیاد وقتی اعتراف کرده وثیقه گذار داره من باید تا اخر عمر نظاره گر باشم..ممکنه بازپرس به عمد اینکارو بکنه، بخدا از این انتظار کلافه شدیم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عدم حضور متهم نباید مانع رسیدگی شود مراتب را به معاون دادستانی اعلام کنید

باسلام عدم حضور ایشان مانع رسیدگی نمی شود ودرصورتی که حضورپیدا نکند و ایشان محکوم شود جبران ضررو زیان و جزای نقدی از وثیقه پرداخت خواهد شد.

رای غیابی صادرمیشود ووثیقه ایشان درصورت عدم حضورضبط میشود

با سلام
در صورتی که متهم در جلسات حضور نیابد لکن دادگاه منتظر حضور شخص نخواهد ماند و حکم صادر خواهد نمود
وثیقه ای اگر گذارده باشد ضبط خواهد شد و در صورت صلاحدید دادگاه میتواند حکم جلب متهم را صادر نماید

اگر دلایل اتهام کافی باشد بصورت غیابی محکوم خواهد شد.

سلام از قاضی درخواست ضبط وثیقه را کنید

عدم حضور متهم مانع رسیدگی نیست در صورت لزوم دادسرا حکم جلب وی را صادر خواهد کرد