آیا ایراد دفاعیات قاتل مبنی بر عدم انگیزه قتل عمد از لحاظ قانونی و کیفری وجهه قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۶۸ #77437327

باسلام.
خواهر بنده طی زندگی مشترک چند ساله با پسر خاله ام با وجود ۳ فرزند دختر خرد سال و نوزاد ۲ ماهه ضمن مشاجرات و اختلافات خانوادگی و حساسیتها و سخت گیریهای شوهرش سرانجام توسط مردی متاهل اغفال شده که نتیجه اون اخیرا تبدیل به رابطه نامتعارف نامشروع به غیرایرانی محصنه گردیده که تبعات آن باعث گردید فرد مذکور شبانه وارد منزل خواهرم شده که طی اطلاع شوهر خواهرم و ضمن دفاع و درگیری با شخص منجاوز و نامحرم شوهر خواهرم توسط وی با چند ضربه چاقو به قتل می رسه. و ضمن آنکه شخص قاتل ظرف ۲۴ ساعت دستگیر و طی مراحل اولیه بازجویی بازپرسی اعتراف نموده و خواهرم نیز که رابطه وی باباته محرز و ثابت گردید. با شکایت اولیاء دم مقتول اکنون ۴۰ روز در بازداشت بسر میبرند. طی مراحل بازجویی هیچگونه اعترافی مبنی بر مشارکت و یا معاونت در قتل و یا انگیزه قتل ننموده و ضمنا قاتل در مراحل بعدی بازپرسی بعد از اقرار گفته که فقط یک چاقو به مقتول زده. و فرار کرده حل با شرح خلاصه این موضوع برفرض آنکه رابطه خواهرم با قاتل اثبات و محرز گردیده و فقط اتهام قتل را نپذیرفته و قاتل نیز انگیزه خود را از ضربه و یا ضربات وارده غیر عمد و صرفا دفاع از خود در مقابل مقتول ایراد کرده. حال استنباط شما کارشناسان گرامی در رابطه با نتیجه نهایی حدود تقریبی مجازات کیفی خواهرم که جوان هست و به همراه طفل شیرخوار در زندان بسر میبرند چیست. و چنانچه خواهرم بجرم معاونت مستحق مجازات گردد حداکثر چقدر درحبس میباشد. و آیا با توجه به هجوم شبانه قاتل به حریم خصوصی و ناموسی مقتول دامادم و ضربات پیاپی چاقو.. آیا ایراد دفاعیات قاتل مبنی بر عدم انگیزه قتل عمد. از لحاظ قانونی و کیفری وجهه قانونی دارد.باتشگر.

مشاوره حقوقی قتل
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر زنامحصنه خواهرتان اثبات گردد مجازاتش اعدام است

مجازات زنای محسنه خواهر محترمتان با مرداجنبی اعدام ویا رجم است درضمن معاونت در جرم زمانی محقق می شود که معاون همان نیت مجرمانه قاتل را داشته باشد که مباشر جرم دارد در غیر این صورت معاونت منتفی خواهد شد ودرهمین موردهم مجازاتش اعدام خواهد بود
یعنی هرکدام دوبار اعدام

خواهر شما مرتکب جرم ارتباط نامشروع شده و مجازات اعدام در صورت اثبات در انتظار وی خواهد بود در خصوص قتل شوهر خواهر شما در صورتی که خواهر شما مشارکت داشته به عنوان شریک جرم محسوب و اگر همگکاری نموده است به جرم معاونت محکوم خواهد شد در غیر این صورت در خصوص قتل مجازاتی متوجه ایشان نخواهد بود

متاسفانه شرح ماوقع به درستی مطرح نگردیده وتوصیه میکنم حتما باهمکاران درسایت بصورت تلفنی یا برخط مشاوره نمایید

با درود معاونت زمانی مصداق دارد که معاون با مباشر هر دو وحدت قصد داشته باشند.
پاسخ دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات و نیازمند گفتگوی طرفینی است زیرا موضوع از اهمیت بسزایی برخوردار است حتما با یک وکیل متخصص مشورت نمایید. (حضورا یا حداقل تلفنی).

با سلام . درمورد اتهام قتل بنظر می رسد خواهر شما تبرئه شود در مورد مجازات روابط نامشروع اقرار خواهرتان مسیر پرونده را تعیین می کند .

سلام
پرونده باید مطالعه شود به جرم قتل مجازات نمی شود اگر خواهرتان در قتل مشارکت نداشته