با رضایت ندادن شاکی من چه باید کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۱ #77429312

سلام من ۲ عدد پکیج سرقت کردم و بعد به صاحب ان برگرداندم حالا شاکی ادا دارد که ۳ لنگه در ۲عدد دی وی ار دریل کپسول اتشنشانی شیر الات اپارتمانهایش به سرقت رفته و از من خواهانه من رو ۲ عدد پکیج اعتراف کردم و گردن گرفتم و بهش تو اگاهی دادم الان رضایت نمیده و میگه تا کل مال راندم رضایت کم یده من باید چیکار کنم درضمن سرقت مالی که ادعا میکنه کار من نبوده و حتی اثر انگشت من در هیچ جایی نبوده از طرف اگاهی انگشت نگاری شده

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر چند برای رهایی از این مشکل بایستی رضایت شاکی را نیز جلب نمایید اما شاکی نیز بایستی برای ادعای خود دلیلی قانع کننده بیاید و صرفا با ادعا نمیتوان شخص را محکوم نمود
اجازه دهید موضوع توسط دادسرا رسیدگی و اتخاذ تصمیم گردد و سپس اقدام به اخذ رضایت شاکی نمایید

هنوز رای قطعی صادر نشده است و صرفا ادعای شاکی دلیل محکومیت نهایی و قطعی شما نمیباشند.
اما مسلما به نفع شماست که هر چه سریعتر رضایت شاکی را اخذ نمایید
اما در صورت عدم رضایت شاکی .اگر شما اقرار نکنید که موارد دیگر مورد ادعای شاکی را سرقت کرده اید و مدرک معتبری در این خصوص نباشد به احتمال زیاد شکایت وی در این خصوص موثر نخواهد بود و شما تبرئه خواهید شد

سلام
سعی نمایید موضوع را از طریق سازش حل نموده و رضایت ایشان را جلب نمایید !

بهتر است سریعا رضایت شاکی اخذ گردد .

سلام بگذارید مقام قضایی به موضوع رسیدگی کند و در مورد صحت یا سقم موضوع رای صادر شود در نهایت اگر محکومیت قطعی شد در جستجوی رضایت شاکی باشید تا با رضایت دوباره پرونده به جریان افتاده و دادگاه تخفیف مقتضی اعمال نماید