آیا امکان توقیف توسط دادگاه حقوقی هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۷ #77424571

با سلام
با توجه به بند و ماده۲۴ ق. نحوه اجرای محکومیت های مالی تلفن مدیون جزو مستثنیات دین محسوب میشه, و عبارت تلفن مطلق بکار رفته, آیا تلفن همراه دائمی را هم شامل میشود؟؟ البته الان هر شخصی فکر کنم حداقل ۲ سیم کارت به نامش هست علاوه بر دائمی...., آیا امکان توقیف توسط دادگاه حقوقی هست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه مطلق به کار رفته است، شامل تلفن همراه و ثابت می شود.

سلام
بله با توجه به اطلاق کلمه تلفن دربند مورد اشاره هم شامل تلفن ثابت و هم شامل تلفن همراه می گردد و با توجه به عرف هر کاری می تواند بیش از یک خط را نیز در بر بگیرد مثلا کسانی که شغلشان آژانس تاکسی تلفنی است ممکن است به تشخیص دادگاه دو یا سه خط تلفن نیز جزو مستثنیات برای ایشان محسوب گردد