باید صبر کنیم که انحصار وراثت خواهرمان هم انجام شود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۰۴ #77423745

با سلام درخواست تحریر ترکه داده ایم هنوز هم زمان جلسه شورای حل اختلاف نشده است یکی از خواهر هایمان فوت کرده است اکنون باید چکار کنیم صببر کنیم که انحصار وراثت خواهرمان هم بیاید یا میتوانیم ادامه بدهیم

مشاوره حقوقی حصروراثت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت نمایید

باید حتما گواهی حصر وراثت خواهرتان نیز جزو ادله ارائه شود تا امکان رسیدگی مهیا باشد

باید انحصار وراثت خواهر مشخص شود

تا زمان تعیین وراث خواهرتان باید صبر کنید و گواهی انحصار وراثت ایشان باید تقدیم شعبه رسیدگی کننده گردد

بله باید انحصاروراثت مربوطه نیزاخذ بشود

با سلام
سریعا جهت اخذ انحصار وراثت خواهرتان اقدام نموده و وراث مرحومه مشخص گردد

سلام، باید جریان رسیدگی به انحصار وراثت شما تا زمان مشخص شدن وضعیت انحصار وراثت مرحومه خواهرتان متوقف گردد.