به دلیل بدهی به شخصی ، دست نوشته ای بینمان نوشته شد ولی شخص آن دست نوشته را جعل کرده همراه با امضا و اثر انگشت من، برای اثبات آن راه حل قانونی چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۷ #77412407

سلام راستش به شخصی مقداری بدهی دارم و دست نوشته ای بین ما رد و بدل شده با امضا و اثر انگشت بدون تاریخ شروع و پرداخت و حتی مبلغ کل،شخص منظور از بنده شکایت کرده یه سند دست نوشته با اثر انگشت امضا ظاهرا جعلی با مبلغ و تاریخ نوشتاری و زمان پرداخت هست چطور جلوی مقام قضایی ثابت کنم که این دست نوشته اصلی نیست و دستکاری شده،شخص مورد نظر دنبال چنین کارایی هم قبلا بوده که بتواند از متشاکی مبلغ بیشتر تو زمان زودتری بگیرد.

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- کپی آن دست نوشته را اگر دارید می توانید اثبات کنید. در غیر اینصورت می توانید به قاضی مربوطه درخواست تشخیص خط و امضا و اثرانگشت را با عودت پرونده به کارشناس رسمی دادگستری بدهید. آنوقت ثابت می شود شما بی گناهی و یا خیر.