بعد از اتمام مدت اجاره باید چه اقدامی کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۸۸ #77397

با سلام
بنده ۲۰ میلیون تومان پول پیش دست موجر خود بابت اجاره ملکشون پرداخت کرده ام. الان مدت قرارداد تقریبا در حال تمام شدن است. حال سوال من این است که چطور مبلغ پیش را بگیرم.
اگر چکی باشد ممکن است من برگه مباهینامه را امضا کنم سپس چک نقد نشود.
اگر می فرمایید نقدی دریافت کن طبیعتا حجم پول این اجازه را نمی دهد.
اگر طبق فیش واریزی باشد مطمنا این شک و شبهه مثل من برای موجر هم پیش می آید.

در کل می خواهم بدونم قانونا کدام راه حل در این مورد باید رعایت بشه که من بدون مشکل پول پیش خود را دریافت کنم

با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توجه داشته باشید که پس از اتمام مدت اجاره می توانید اقدام به دریافت کنید . و این مورد را باید با موجر توافق کنید به طور مثال چک دریافت کنیدموید باشید