آیا از نظر قانونی فروشنده میتواند در امر انتقال سند خللی ایجاد کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۹ #77385275

با سلام چند روز پیش یه خانه نیمه ساخته (در حد سفتکاری ) از تعاونی مسکن یکی از ادارات دولتی از یکی از اعضا ان به قیمت روز خریدم و مبلغ آن را طی دو فقره چک پرداخت نمودم و معادل مبلغ چکهای من یک فقره چک تضمین بابت انتقال سند از فروشنده دریافت کردم ضمنا یک وکالت بلاعزل هم از وی گرفتم میخاستم بدانم آیا از نظر قانونی فروشنده میتواند در امر انتقال سند خللی ایجاد کند یا نه با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بستگی به مفاد قراردادی داره که فیمابین امضا شده و توافق کردین

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد

سلام
به نظر بعید می رسد اما پاسخ دقیق مستلزم بررسی قرارداد منعقده فیمابین است

با سلام باید قرارداد تعاونی با فروشنده ملک بررسی شود. اگر اجازه فروش قبل از تنظیم سند را ازخود سلب کرده باشد عملا معامله ملک بین شما و فروشنده دچار ایراداتی می شود ولی در صورتی که ایشان قانونا نتواند ملک را منتقل کند شما می توانید مطالبه خسارت نمایید

بستگی به شرایط قرارداد فروشنده با تعونی دارد هگر حق انتقال نداشته باشد انتقال به شما غیر قانونی است

با توجه به مدارکی که اخذ نموده اید به نظر می رسد فروشنده نمی تواند خللی در انتقال سند ایجاد کند.