این اظهارات بانک درست است که امروز حاضر نشد نامه فک رهن یا تسویه نامه به من بدهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۹ #77384755

باسلام
من منزلی بصورت وکالتی از اقای ----------گرفتم که این اقا از صاحب اصلی سند یعنی آقای ------ خانه رو خریده ست.
امروز من وام جانبازی که به اسم آقای --------صاحب اصلی سند هست، رو کامل تسویه کرده ام. منتها بانک فعلا به من نامه فک رهن نداده و گفته که اول باید جواب فک رهن از اداره سرپرستی به بانک که یه هفته طول می‌کشه، بیاد بعد نماینده بانک در یک تاریخ مشخص به دفتر خانه رفته و کار فک رهن را انجام خواهد داد.البته بانک گفته که اگه جواب تسویه نامه بیاد خودمون بهت زنگ میزنیم.
و دوم اینکه در این صورت صاحب اصلی سند که آقای ---------------هست ایا میتواند خودش سند رو به اسم خودش بزند و از این مساله تسویه نامه سو استفاده کند با توجه به اینکه خودم وکالت تام الاختیار دارم و طبق وکالت وکیل می‌باشم.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله روال کار بانک جهت فک رهن قانونی است اما در مورد سوال دوم ، هر چند که شما وکالت دارید اما این وکالت مانع از این نمیشود که موکل شخصا برای تنظیم سند اقدام نکند
اگر به همراه وکالت نامه ، مبایعه نامه یا قراردادی تنظیم نموده اید جای نگرانی نخواهد بود .

سلام
اظهارات بانک درست است
منتظر جواب تسویه و تلفن بانک جهت رفتن به دفتر خانه جهت انجام فک رهن باشید
مالک رسمی ملک می تواند هر تصمیمی نسبت به ملک خود بگیرد

-- روند اداری موضوع فک رهن همانی است که به شما اعلام شده و حدودا ۲ هفته زمان می برد .
-- شما به عنوان وکیل مالک رسمی ملک نسبت به فک رهن اقدام نموده اید و طبیعی است که وجود وکیل مانع اقدام و عمل مستقیم موکل نخواهد بود . لذا مالک رسمی ملک میتواند هر اقدام و تصمیمی نسبت به ملک اتخاذ کند . مگر آنکه قراردادی فیمابین تنظیم و امضاء شده باشد تا با استناد به آن بتوانید احقاق حق نمایید .

وکالت نامه به اسم شما هست نیاز به حضور مالک نیست بانک با توجه به پرداخت اقساط شما باید نامه به اداره ثبت اسناد بزنه ملک از حالت بازداشت بیرون بیاد بعد اقدام میتوانیت از طریق دفاتر اسناد رسمی جهت تنظیم سند رسمی اقدام کنید همچنین در صورتی که لازم باشد نمایند بانک بعنوان اینکه اقساط پرداخت شده در دفتر اسناد رسمی بایستی حاضر و سند امضا کند

سلام ، صحبت بانک درسته ، اما برای اینکه مشکلی پیش نیاد فورا به استناد وکالت‌نامه، قرارداد بیع تنظیم و طی اظهارنامه به فروشنده ابلاغ کنید