آیا ابرای مهریه از اقرار به بخشیدن مهریه قدرت اجرایی بیشتری دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۸۹۵ #77366

باسلام و خسته نباشین تبریک سال نو خدمتتون لطفا بفرمایید هدایت کنید منو ممنون میشم در پاسخ به سوالاتم همسرم قصد بخشیدن مهریه داره و میخام این مساله ثبت رسمی بشه. منتها نمیدونم بهتره اقرار به وصول مهریه در دفتر اسناد انجام بشه یا ابرای مهریه. تمایل دفترداران ظاهرا با هم متفاوته. مدارک ثبت مهریه در دفتر اسناد چیا هستن؟ و آیا پرداخت مهریه باید در حضور دفتردار باسه یا اقرار همسر کفایت میکنه؟ و اینکه همسر م تمایل نداره خانواده ش بدونه آیا شهود از جانب خانواده زن لازمه یا خیر؟و سوال آخرم اینکه پیشنهاد شما ابرای مهریه ست چون شهودی نداریم یا اقرار به وصول مهریه؟ ممنون میشم پاسخ جامعی بفرمایید. یاحق

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم و گرامی عنایت داشته باشید در دفترخانه ابرا به مهریه اعتبار قانونی دارد .موید و پیروز باشید