در صورت شکایت صاحبخانه،میتوانم از دادگاه یک ماه فرجه بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۳ #77292495

با عرض سلام و خسته نباشید

اینجانب پارسال یک منزل خریداری کردم که مستاجر داخل آن بود قرارداد مستاجر تا ۱۳۹۸/۰۶/۰۱ می باشد و من خودم یه خونه اجاره کردم که قراردادش تا ۱۳۹۸/۰۵/۰۱ می باشد، حالا مستاجر بنده حاضر نیست خونه رو یک ماه زودتر تخلیه کنه و صاحبخونه من هم حاضر نیست به من یک ماه فرجه بده و تهدید کرده که میره شکایت میکنه.

حالا من یه سوال داشتم خدمتتون اگر صاحبخونه از بنده شکایت کنه میتونم از دادگاه یک ماه فرجه بگیرم؟؟

ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیددرخواست کنید تا به شما یک ماه مهلت برای تخلیه اعطا شود مطابق قانون .

چنانچه در زمان اجرای دستور تخلیه مراجع قضایی و دوایر اجرای ثبت به علت وقوع حوادث غیر مترقبه مستاجر قادر به تخلیه مورد اجاره‌نباشد و استمهال نماید، مراتب در خواست وی توسط مامور اجرا به مقام قضایی دستور دهنده گزارش می‌شود.
‌مقام قضایی صالح مربوط می‌تواند با استمهال مستاجر برای یک نوبت به مدت حداکثر یک ماه موافقت کند.

سلام مطابق ماده ۱۳ آیی نامه قانون روابط موجر و مستاجر میتوانید درخواست کنید تا به شما یک ماه مهلت برای تخلیه اعطا شود .

فقط میتوانید با توافق فرجه بگیرید .

باسلام دررابطه با مستاجر خودتان که تاتاریخ ذکرشده درقولنامه نمیتوانید ایشان رااجباربه ترک وتخلیه منزل نمایید مگر باتوافق ودررابطه با خودتان نیز اگرایشان شکایت کنند .رسیدن به نتیجه حداقل یک هفته زمان میبره وبعد هم درشورا میتوانید باتوافق فرجه بگیید