زمان دقیق دریافت تاخیر تادیه چه تاریخی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۷ #77253513

باسلام و احترام
بواسطه مطالبات چند ساله در خرداد ۹۷ اظهارنامه به متشاکی دادم و دادخواست مطالبات را در آبان ارائه دادم و تا تعین کارشناس به زمان اسفند موکول شده و تا اسفند سال ۹۷ پرونده رسیدگی شده و رای در شرف صادر شدن است، الان ۳ تا تاریخ دارم خرداد ارسال اظهارنامه، آبان ارسال دادخواست و اسفند تاریخ اتمام رسیدگی، سوال اول، کدوم تاریخ مبدا محاسبات تاخیر تادیه می باشد، سوال دوم، اگه بخوام مبدا محاسبات تاریخ اظهارنامه باشد، باید اظهار نامه پیوست پرونده شود؟ ممنون از بنیاد

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مشخص نیست که چک هست یا چی درهرحال اگر چک باشد از زمان سررسید خسارت تعلق خواهد گرفت اگر سندعادی باشد از تاریخ مندرج در قرارداد که باید پرداخت میشد محاسبه میگردد.

از زمان ارسال اظهارنامه به شرط اینکه در دادخواست صراحتا درخواست شده باشد و اظهارنامه پیوست دادخواست شده باشد.

بستگی دارد در دادخواست خود نسبت به تاخیر تادیه چگونه مطالبه کرده باشید
اگر چک باشد از زمان سر رسید
سفته اگر واخواست نشده باشد از تاریخ ثبت دادخواست یا اظهارنامه
وجه نقد یا کارت به کارت از زمان تقدیم دادخواست یا اظهارنامه
ولی ملاک متن دادخواست شماست