زوج محکوم به پرداخت نفقه میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۱ #77245876

با عرض سلام خدمت شما
من زوجه در دوران عقد و دوشیزه هستم و همسرم ۵ ماه است که مرا رها کرده اند و تمام اموال خود را به نام پدر خود زده و شغل خود را جمع کرده و من شکایت ترک انفاق زده که در جلسات سازش نیامدند و به دادسرا ارجاع شد و دادخواست تهیه مسکن جداگانه نیز داده ام من قصد جدایی ندارم میخواستم بدانم زوج محکوم به پرداخت نفقه میشود؟ و اینکه موظف به تهیه منزل؟ اگر تهیه نکنند چه کار باید کرد تکلیف چیست و اینکه حکم حبس دارد؟ لازم به ذکر است که خانواده ایشان همه داروی روان مصرف میکنند و دو قطبی هستند و من در خوف خطر جانی و آبرویی هستم برای همین نمیخواهم به واحد بالای خانه پدریشان بروم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله مکلف به پرداخت هستند.

درود بر شما، نفقه از دوران عقد به شما تعلق خواهد گرفت. مهریه‌ی شما نیز ثابت است، در خصوص مسکن نیز زوج مکلف به تهیه مسکن مستقل هستند.

سئوال را چند باره نپرسید
مادامیکه از حق حبس استفاده میکنی زوج مکلف به پرداخت نفقه ومهریه است

سوال شما تکرای می باشد وبرا حق حبس ترک انفاق شامل نمی شودولی نفقه حقوقی مستحق هستین

با سلام مهریه و نفقه ( از زمان وقوع عقد ) به شما تعلق میگیرد.

سلام‌ از دوران عقد نفقه تعلق خواهد گرفت .در صورتی ک منزل مستقل تهیه نننوده اند مکلف به تهیه منزل مستقل هستند .مهریه نیز ب شما تعلق میگیرد

درود
از تاریخ عقد به شما نفقه تعلق میگیرد
ودرصورت محکومیت به پرداخت نفقه و عدم پرداخت حبس دارد
و ایشان موظف به تهیه منزل برای شما می‌باشد لذا درمورد طبقه بالای پدرشان ادعای خوف دارید با اثبات خوف وخطر جانی موظف است منزل جداگانه تهیه نماید