من با چه مستندی میتونم اثبات کنم که سند جعل شده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۴ #77221349

یه راهنمایی میخواستم
در خصوص یک چک امانی ( فاقد تاریخ ) که خیانت در امانتش با حکم قطعی اثبات شده امین خائن چک رو واگذار کرده اما در زمان انتقال ظهر چک رو امضا نکرده دارنده خودش دو تا امضا پشت چک ها میزنه کنارش هم فامیلی امین رو مینویسه و چک رو میبره بانک و برگشت میزنه
بعد از اخذ گواهی عدم پرداخت از ترس اثبات جعل
چک رو میبره میده امین ظهرنویسی کنه
هم با متن هم با امضا و بعدش میره دادخواست مطالبه وجه میده
طبق کارشناسی تا هیئت ۷ نفره مشخص شده
دو تا امضا اول ( زمان ارائه به بانک ) منتسب به امین خائن نیست
ولی امضا های الحاق شده بعد از گواهی عدم پرداخت منتسب به امین خائنه
دارنده فعلی هم ادعا کرده چک در حضورش توسط امین ظهرنویسی شده
که نظریه کارشناسان و گواهی موخوذه از بانک محال علیه خلاف این ادعا رو ثابت کرده
حالا من با چه مستندی میتونم اثبات کنم که سند چون یه بار جعل شده
(زمان بردن بانک) هر متنی هم بهش بعدا الحاق بشه به سند اصالت نمیده و چک ها قابل وصول نیست؟

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مطابق اظهارات شما موضوع اثبات شده است و نیاز به اثبات از سوی شما نیست. شما صرفا به استناد پرونده کیفری خیانت در امانت و تحویل رسید آن به پرونده حقوقی مطالبه وجه چک، درخواست توقف دادرسی نمایید...