چگونه اثبات کنم که قفل دربها را عوض کرده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۶ #77205022

سلام من همسرم ۸ سال ازدواج کردیم از اول مشکل داشتیم بنا به دلایلی جدا نشدیم البته من چند باری گفتم ولی شوهرم راضی نشد من سنم پایین بود نتونستم کاری کنم که این اواخر همسرم دست بزن پیدا کرده بود تعادل روانی نداشت که به اجبار پیش مشاور بردمش اونم گفت که مشکل از اقاس و افسردگی شدید داره چون دعوامون زیاد بود پیشنهاد داد که من به مدت چند وقت خونه مادرم برم با رضایت کامل همسرم رفتم خونه مادرم الان اقا رفته شکایت کرده که خانومم از برج ۹۸/۰۸/۲۳ منزل ترک کرده رفته که در واقع من با رضایت خودش تو تاریخ فک کنم ۹۸/۰۹/۱۹ اومدم خونه مادرم و تو این مدت اقا حتی کیلید های خونه رو هم عوض کرد ایا من با ثابت کردن میتونم اقا محکوم کنم و طلاق بگیرم برای تموم حرفامم مدرک دارم دوربین هست که کیلد عوض کرده شاهد دارم برای این که تو این ناریخ خونه بودم هم شاهد دارم هم این که نسخه پزشک دارم که منو دکتر برده بود ایا میتونم محکومش کنم دست بزن داره حتی توان پرداخت مهریه هم نداشت بالای ۳ سال حتی بهم پول نمیداد اینم میتونم ثابت کنم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که قادر به اثبات ادعاهای مطرح شده باشید میتوانید باستناد بروز عسر و حرج برای زوجه از دادگاه تقاضای طلاق نمایید .
در مورد دادخواست تمکین نیز با حضور در دادگاه مساله تعویض قفل را اعلام کنید تا از صدور رای بر علیه خود جلوگیری شود .