دوباره شکایت اجرت المثل و برگرداندن خودرو را در دادگاه مطرح کردند؛ دادگاه چه رای میدهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۰ #77154498

سلام من یک خودرو در سال ۹۶ از برادر زنم که پسر داییم نیز هست خریدم و پول ان را در ۳ قسط به حساب پدر ایشان به گفته خودش و چون ان موقع سرباز بود واریز کردم چون اعتماد داشتم فقط یه قولنانه دستی نوشتیم و مدارک ماشین را به من دادند ولی سند نزدیم یک سال پیش در پی اختلاف با زنم ایشان مدارک ماشین را برده و به برادرش داد و در دادگاه علیه من شکایت خیانت در امانت در مورد خودرو را مطرح کردند که دادگاه رای به نفع من داد دوباره شکایت اجرت المثل و برگرداندن خودرو را در دادگاه مطرح کردند فقط کارت ماشین و بیمه نامه را دارم و در فامیل نیز چند نفری از خرید خودرو و پرداخت پول از طرف من اطلاع دارند ضمن عرض خسته نباشید و تشکر میخواستم بپرسم دادگاه چه رای میدهد و بنده چه کاری میتوانم بکنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا طبق مبایعه نامه عادی و نیز پرداخت وجوه به حساب پدر فروشنده و نیز شهادت شهود مبنی بر مالکیت شما بر این خودروی ذکر شده ، احقاق حق نمایید و برای مالی که متعلق به خود شخص باشد پرداخت اجرت المثل معنی نخواهد داشت .

تا قبل از جلسه اول دادگاه دادخواست تقابل اثبات وقوع بیع خودرو را طرح کنید