کسی که در شهرستان زندگی میکنه ولی آدرس ثناش دفتری که محل کار است و تهران است؛ جرم نیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۴ #77113025

سلام وقت بخیر
تمام پروندهای مهریه و طلاق و اعسار در شهرستان محل زندگی زوجه مطرح شده که زوجه از دادگاه و روند ناعادلانهء دادگاه نارضایتی شدید داره زوجه میتونه با تغییر آدرس به تهران درخواست انتقال پرونده مهریه رو از شهرستان به تهران تقدیم کنه؟
آیا زوجه میتونه بعد از رسیدگی شدن پروندها در شهرستان از همون دادگاه مطالبه خسارت و پرداخت حق الوکاله رو درخواست کنه؟ دادگاه و روند غیر قانونیش میتونه بهانه بیاره چون آدرس زوج تهران ه نیابت باید بزنه؟ و نادیده بگیره اینهمه پرونده در همون دادگاه مطرح و مثلا رسیدگی شدهااا رو ...؟؟
ببخشید

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نخیر
مرتکب جرمی نشده اما بهتره آدرس واقعی خودشو بده

خیر جرم نیست و زوجه می تواند در محل وقوع عقد یا اقامتگاه خود طرح دعوا کند

با درود
خیر وصف مجرمانه ندارد

خیر کاملا صحیح هستش ونمیتواند پرونده هارا انتقال دادواگردردادخواست مطالبه حق الوکاله نشده باشد می تواند درخواست کند

درود
زوجه در محل اقامت خود، محل اقامت خوانده یا محل وقوع عقد می تواند اقامه دعوی کند لیکن اگر در یکی از این محل ها اقامه دعوی کرد نمی تواند تغییر دهد

با سلام
خیر اولین دادگاهی که در آن دعوی طرح شده است و ایراد صلاحیت ذاتی یا محلی به آن وارد نباشد نمیتوان تغییر داد.

با سلام خیر مرتکب جرمی نشده اند