بجرم خیانت در امانت شکایت کرده، چکار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۳۲ #77102889

باسلام.
سال۹۳ یه پراید بابت بدهی از همکارم گرفتم و همون روز در دفترخانه وکالت گرفتم و پلاک و تعویض کردم تو این ۶ سال خودم بیمه اش کردم. الان که فروختم تازه متوجه شدم که سند قطعیشو نزدیم. ازش درخواست کردیم که بیاد سند قطعیشو امضا بزنه. چون ۶ سال پیش من ازش شکایت کرده بودم و
با توجه به گرون شدن ماشین حالا ایشون شکایت کرده که وکالت تعویض پلاک دادم حق فروش نداشته و بجرم خیانت در امانت شکایت کرده. با توجه به اینکه تا کنون هیچگونه شکایتی هم از بنده نکرده بوده.و تمام سند و مدارکش رو همون ۶ سال پیش تحویلم داده و در وکالت تعویض پلاک تاریخی زده نشده و تام الاختیاره آیا میتونه ماشینمو ازم بگیره؟چگونه میتونم الزام به تنظیم سند درخواست بدم؟
ممنون میشم راهنمائیم کنید.
ممنون.
یاعلی.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مدت زیادی گذشته و در اصطلاح مشمول مرور زمان گردیده و به شکایت رسیدگی نمیگردد

باتوضیحات شما شکایت ایشان بدلیل مشمول مرور زمان منتفی می باشدومنع تعقیب صادرخواهدشد

سلام باتوجه به مرور زمان شکایت ایشون منتفی بوده ولی شما باید جهت دعوی الزام به تنظیم سند رسمی قولنامه داشته باشید.

سلام و درود
دادخواست الزام به انتقال را از طریق دفتر خدمات قضائی مطرح کنید.

شکایت ایشان به دلیل گذشت زمان مشمول مرور زمان شده و منع تعقیب صادر خواهد شد . لیکن برای انتقال سند باید بیع و واگذاری به خود را اثبات نمایید . توصیه میشود با یک وکیل مشاوره حضوری داشته باشید .

با سلام
یا توجه به اظهارات شما شکایت ایشان منتفی است زیرا مشمول مرور زمان می باشد

شما میتونی از فروشنده شکایت کنی و الزام به تنظیم سند رسمی رو از دادگاه بخوای
یا میتونی توی پرونده ای که فروشنده از شما شکایت کرده طرح دعوای متقابل کنی
اگر شکایت کنی و بهای خواسته کمتر از بیست میلیون باشه در شورای حل اختلاف و اگر بالای بیست میلیون باشه در دادگاه حقوقی
شما برگ برندت وکالتی که بهتون داده توی دفترخونه بابت تعویض پلاک هست
و برگ برنده بعدی برگ سبز خودرو که احتمالا بعد تعویض پلاک به نام شماست
اگر مبایعه نامه داشته باشید که برای محکم کاری عالیه
۱-آنچه از نظر قانونی برای مالکیت خودرو لازم است همان سند برگ سبز مالکیت خودرو است که از سوی مرکز شماره گذاری پلیس (مرکز تعویض پلاک پلیس راهور) صادر میشود.

۲- براساس یک رویه غلط و فراگیر که البته طرفدارانی هم دارد ! افراد بعد از فک پلاک و اخذ سند مالکیت یا همان برگ سبز، به دفاتر اسناد رسمی مراجعه نموده و سند انتقال قطعی یا بنچاق تنظیم می نمایند. این سند جز درآمد زایی قابل توجه برای سردفتران اسناد رسمی هیچ خاصیتی ندارد و حتی در محاکم و نزد پلیس هم به آن توجه نمیشود ولی متاسفانه براساس باور غلط جامعه و القائات کانون سردفتران و دفاتر اسناد رسمی و ذینفعان این طرح همیشه فروشنده از خریدار درخواست تنظیم سند انتقال قطعی را دارد. در صورتیکه همانطور که گفته شد وجود این سند هیچ خاصیتی ندارد جز اینکه موقع فروش خریدار بعدی آن را از فروشنده درخواست میکند اشتباه زنجیرواری که قربانی آن مصرف کنندگان خودرو هستند و مرتکب آن هم مصرف کنندگان خودرو
از نظر قانونی شما خیانت در امانت نکردید و خیالتون راحت باشه که شما برنده ماجرا هستید
قاعده (اذن در شی ، اذن در لوازم آن ) که یک قاعده فقهی هست به کارتون میاد، تو مساله شما اینطور جلوه میکنه که وقتی کسی وکالت تعویض پلاک بهتون داده قطعا قصد فروش داشته و وقتی فروخته شما صاحب اختیاری هر عمل حقوقی انجام بدی من جمله فروش