پروندم در مرحله رسیدگی قرار گرفته چه حکمی برام میدهند؛ آیا زندان میروم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۸ #77091910

نظامی هستم و طی یک دعاوی قضایی متهم به اختلاس (نیم میلیارد) شدم خودم به جرمم اقرار کردم و از کارم پشیمونم و با هماهنگی اداره مطبوع قبل از صدور کیفرخواست رد مال و تاخیر تادیه رو پرداخت کردم و نامه رد مال اداره هم رو پرونده هست الان پروندم در مرحله رسیدگی قرار گرفته چه حکمی برام میدن آیا زندان میرم؟ آیا از نیروهای مسلح اخراج میشم

مشاوره حقوقی اختلاس
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نظر به امر اختلاس جنبه عمومی دارد لیکن به حبس محکوم می شوید لیکن رضایت نامه شکات را جهت اخذ تخفیف مجازات با لایحه ای تقدیم نمائید

سلام بسته به شرایط پرونده و نحوه دفاعیات شما و نظر قاضی هست البته معمولا حبس حداقل یک سال در اختلاس مشخص می شود اما با توجه به رد مال قبل کیفرخواست حبس قابل تعلیق است.

درود
به علت رد مال و فقدان سابقه مساعدت خواهد شد.

درود بر شما، در این خصوص قاضی با توجه به مدارک و مستندات و حسن رفتار شما، نیز ابراز پشیمانی و رد مال، ممکن است تخفیف یا تعلیق مجازات در نظر گیرد، لکن در خصوص شغل شما، به نظر باید حداقل مدتی تعلیق از خدمت شوید.

درود برشما
با توجه به رد مال پیش از محکومیت و حسن رفتار و اظهار پشیمانی و درصورت فقد سابقه، بسته به نظر قاضی امکان تخفیف یا تعلیق مجازات وجود دارد .

سلام بستگی به نظر قاضی و محتویات پرونده داره ولی اگر سابقه محکومیت کیفری نداشته باشید ممکنه اگرحبس هم صادر بشه تعلیق بشه