سند ازدواج خواهرم توسط شوهرش دستکاری شده، موقع گرفتن وام متوجه شده، قاضی از او فیش حقوق و کفیل میخواهد، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۷ #77080463

سند ازدواج خواهرم توسط شوهرش دستکاری شده و الان شوهرش در قید حیاط نیست و خواهرم در جریان ماجرا نبوده تا لان که موقع گرفتن وام متوجه شده الان قاضی از او فیش حقوق و کفیل میکند. ایا این حکم درست است.

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به هرحال باید محرز شود جاعل همسر خواهرتان بوده و خواهر شما بی اطلاع از موضوع... وجرم جعل واستفاده از سند مجعول دو جرم متفاوت با مجازات جداگانه می باشدوتصمیم بازپرس صحیح می باشد.اگرمحرز شود باتوجه به فوت متهم قرار موقوفی تعقیب صادر می شود