آیا پرونده برای تحقیق دوباره به دادگاه بدوی ارجاع می‌شود یا دادیاری؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۷ #77069401

با سلام و خسته نباشید.
بنده پرونده ای از سال ۹۶ داشته که از به بنده اتهام کلاهبرداری زده شده و اینکه از بنده شکایت کرده اند
این پرونده ماه گذشته سرانجام به تجدیدنظر رسید، با توجه به اینکه قاضی بدوی کاملا واضح طرف شاکی بود رای را به نفع شاکی صادر کرد ولی در تجدید نظر با عنایت پروردگار کسی از بنده قصد کلاهبرداری داشت در جایی دیگر دزدی کرد و حکمش نهایی شد. در تجدید نظر سه جلسه حضوری گذاشته و پرونده را برای کارشناسی خط دوباره (چون قبلی به نفع من شد و امضا برای من نبود)، سوال دارم، با توجه به توضیحات چقدر امکان تبرئه بنده وجود دارد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، در این موارد بدون بررسی پرونده و مدارک، نمیتوان اظهارنظر نمود، لکن رای دادگاه یقینا قابل پیش‌بینی نیست.

پرسشگر محترم
نتیجه قابل پیش بینی نیست.

تا قبل از مطالعه پرونده نمیتوان اظهار نظر نمود ...

درود
نتیجه دادگاه قابل پیش بینی نیست.

بدون اطلاع از مدارک و جزئیات پرونده نمیتوان اظهارنظری نمود .

سلام و درود
قابل پیش بینی نیست لکن در صورت احراز بی گناهی شما تبرئه خواهید شد
موفق و موید باشید

با توجه به من سئوال صدور حکم به نحوشما یا طرف به نظر قاضی ومحتویات پرونده داره