نحوه پلمپ ملک مسکونی در اختیار مستاجر در راستای اجرای قانون امور حسبی را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۰ #77028464

احد از وراث تقاضای پلمپ ما ترک را نموده در حالی که ملک موروثی توسط سایر وراث در اختیار مستاجر قرار گرفته ایا دستور پلمپ ملک در راستای اجرای قانون امور حسبی امکان پذیر هست

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت ایجاد مشکل و اختلاف سر تقسیم سهم الارث ، هر یک از وراث که تقاضای تقسیم سهم الارث را دارد میتواند از دادگاه دستور پلمپ و مهر و موم ماترک را تا ذروشن شدن موضوع اخذ نماید

سلام
اموالی که از متوفا به جا مانده، همان ترکه می باشد و ترکه به عنوان مجموعه ای از حقوق مشترک وارثان محسوب می شود و سهم مشاع هر وراث در این توده‌ی مشترک معین می شود. به همین جهت، اگر بخشی از ترکه تلف شود، از سهم همه ی شریکان (وارثان) است و هر نما و منفعت و ثمره ای به دست آید از آن همه است
ماده ۳۲۶ قانون امور حسبی درباره ی تقسیم ترکه می گوید: «مقررات قانون مدنی راجع به تقسیم در مورد تقسیم ترکه ی جاری است و نیز مقررات راجع به تقسیم، که در این قانون مذکور است، در مورد تقسیم سایر اموال جاری خواهد بود».
۱-تقسیم ترکه نیاز به درخواست دارد، این درخواست، به طور معمول از سوی یکی از وارثان، داده می شود.