آیا کارشناس برای تعیین مبلغ نباید در ملک حضور پیدا کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۲ #77005545

سلام وقت بخیر
من و همسرم حدود یک سال پیش با وجود داشتن ۶ فرزند مشترک جدا شدیم و برای حقوق مالی ام قرار بود همسر بعد از دو ماه از متارکه با اجاره دادن یا فروش ملک مسکونی اش اقدام کند و در این مدت به طور ضمنی قرار بود من فرزندانمان در ملک مسکونی مزبور سکونت داشته باشیم اما همسر سابقم به جای تادیه اقدام به دادخواست اعسار از پراخت و خلع ید وهم چنین مطالبه اجرت المثل ایام تصرف علیه اینجانب و فرزندان مشترکمان کرد که بنده قبل از جلسه رسیدگی به اعسار دو دانگ از ملک را انتقال اجرایی در راستای حقوق مالی ام کردم و در خصوص تبرعی بودن انتفاعات من فقط صورت الجلسه کلانتری را داشتم که همسر سابقم در ان اذعان به مراتب فوق جهت استیفا از ملکش کرده بود که قاضی هیچ توجهی به ان نشان نداد و همچنین یکی از طبقات ملک تا دو ماه بعد از طلاق در ید مستاجر بوده که علا رغم اعلام هیچ توجهی به ان نشان نداد حالا چند سوال :
۱- بعد از جلسه قرار اجرای کارشناسی با حضور در جلسه تعیینی دیگر صادر شد علت دعوت از از خواندگان چه بوده ایا کارشناس برای تعیین مبلغ نباید در ملک حضور پیدا کند
۲- از فرزندان مشترک هم میتوان اجرت المثل مطالبه کرد ( دو دختر چهار پسر مجرد )
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
کارشناس باید در محل حضور یابد

با سلام
اگر امر در مورد ارزش گذاری ملک ، تعیین اجرت المثل و نظایر ان باشد کارشناس ملزم و موظف به حضور در محل میباشد

۱.در خصوص پرونده اعسار در صورت عدم توجه قاضی به مدارک شما ،میتوانید از رای تجدید نظر خواهی کنید .
۲به فرزندان شما نیز اگر کمتر از ۱۸ سال سن دارند نفقه تعلق می‌گیرد.(اگر ۱۸ سال به بالا هم باشند تحت شرایطی مستحق دریافت نفقه هستند)
۳.لطفا مشخص کنید کارشناس در خصوص کدام پرونده (مطالبه اجرت المثل یا مهریه یا ...) در محل حضور یافتند

با سلام
کارشناس ملزم به حضور میباشد.همجنین اجرت المثل از فرزندان قابل مطالبه میباشد

سلام
کارشناس باید در محل حضور یابد همچنین اجرت المثل از فرزندان قابل مطالبه میباشد