آیا از بنگاه هم میتوانم شاکی باشم که کارت من را کشیده است بدون اجازه من؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۸۹ #76974532

با سلام
من با شخصی رفت امد خانوادگی دارم که دیروز کارت بانکی من را دزدید رمزش هم روی جلد بوده من جمعه متوجه مفقودی کارت شدم وقتی شنبه به بانک مراجعه کردم پرینت گرفتیم که مبلغ ۲۰ میلیون خارج شده . تک تک این پرینت در اوردیم رفته بنگاهی که توی محل است ۱۳ میلیون کارت کشیده خونه رهن کرده باقیشم خورد خورد خرید کرده من از اون شخص شکایت کردم
لطفا راهنمایی کنید؟؟

مشاوره حقوقی سرقت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورت عدم رضایت شما و عمل بنگاه دار که از کارت شما استفاده نموده است به عنوان تحصیل مال نامشروع شکایت کنید

سلام

بصورت کلی نمی توان مشاور املاک را مقصر دانست مگر اینکه عمل نامبرده مصداق جرم باشد

با سلام علیه سارق شکایت در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید و مدارک مربوط را ضم شکوائیه خود کنید.

با سلام
عنوان مجرمانه ای متوجه بنگاه نمی باشد .

خیر از بنگاه دار نمیتوانید شکایت کنید
علیه خود ایشان شکایت کنید

ازسارق می توانید شکایت نمایید

درود بر شما، خیر، در این مورد جرمی توسط بنگاه‌دار واقع نشده که قابل شکایت باشد.