آیا میشود از شناسنامه عکس دار سوءاستفاده‌ نمود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۱ #76973354

شناسنامه پدر من عکس دار بودا ولی آن دزدیده شده آیا میتوان از آن سوءاستفاده کرد

مشاوره حقوقی سرقت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان سو استفاده وجود دارد لاکن در اسرع وقت اعلام مفقودی نمایید

سلام
بله امکان سوءاستفاده ممکن است لذا اعلام مفقودی کنید.

سلام
اعلام مفقودی کنید و از طریق سامانه ی ثبت احوال و اداره پست پیگیری کنید

باسلام جهت جلوگیری از سواستفاده احتمالی نسبت به اعلام مفقودیت اقدام و درخواست شناسنامه المثنی ب اداره ثبت احوال بدهید

اگر شناسنامه ی پدرتان گمشده میتوانید از طریق سامانه ی ثبت احوال یا وب سایت پست به صورت آنلاین پیگیری کنید چون ممکن کسی آن را پیدا کرده و به اداره ی پست تحویل داده باشد اگر پیدا نشد میتوانید به دفاتر پیشخوان خدمات دولت مراجعه کرده و تقاضای شناسنامه ی المثنی بدهید

سلام
سریعا اعلام مفقودی و سرقت نمایید تا جلوی سواستفاده را بگیرید

با سلام
بایستی سریعا جهت اعلام سرقت از طریق اداره آگاهی و کلانتری اقدام نمایید و سپس برای اخذ شناسنامه المثنی اقدام کنید