چطوری میتونیم بابت این ادعاها و اتهامات از خودمون دفاع کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۴ #76970548

با سلام
همسر بنده طی یک قرارداد پیمانکاری با مدیر عامل بنده قرار به مورخ ۱۶.۹.۹۷ بر این میشه که پروژه و یلاشون رو از مرحله گچ و خاک شروع کنه و تا مرحله پایانی ادامه بده . در طی انجام پروژه به علت نداشتن پول کارفرما چندین بار متوقف شد تا مهر ۹۸ و بعد از اون کارفرما ملک مورد قرار داد رو به شخص دیگری فروخت و در دی ماه ۹۸ طی یک فقره چک به تاریخ ۱۱.۹۸ با همسرم تسویه کرد ، حالا ایشون با توجه به اینکه ملک رو فروخته در مورخ ۵.۹۹ از همسر بنده و بنده به اتهام های کسب مال نامشروع و عنوان جعلی و کلاهبرداری از ما شکایت کرده و ادعا کرده که پیمانکار خودش رو مهندس معرفی کرده و ۲۰۰میلیون پول بابت حق مهندسیش گرفته و ۳تا شاهد به دادگاه معرفی کرده . با اینکه اصلا به این صورت نبوده و کذب هستش. حالا ما هم قرارداد داریم هم وکالت کاری از کارفرما داریم و تمام پرداختی ها و هزینه ها رو هم داریم و همسر بنده به صورت درصدی در این پروژه کار میکرده . چطوری میتونیم بابت این ادعاها و اتهامات از خودمون دفاع کنیم. لازم به ذکر هست که در قرارداد هم اصلا نامی از این برده نشده که همسرم مهندس هست . با سپاس

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
داشتن قرارداد و وکالت کاری بر داشتن شهود اولویت و ارجحیت دارد
شما با استناد به وکال کاری و قرارداد میتوانید ادعای خود را اثبات نمایید

سلام و درود، در این مورد متن قرارداد و وکالت نامه تعیین کننده خواهد بود و به صرف ادعا محکومیتی رخ نمی دهد؛ توصیه می گردد مدارک و شواهد موجود را تنظیم کرده و به وکیل جهت پیگیری حضوری پرونده مراجعه نمایید؛ آرزوی موفقیت.