اگر شاکی رضایت ندهد متهم میتواند با وثیقه آزاد شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴,۲۲۵ #76856577

ادم ربایی نبوده ولی قاضی زدع

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تا قبل از صدور رای بله بعد از آن خیر باید تقاضای مرخصی و تخفیف نمود

صدور قرار وثیقه از سوی مرجع قضایی ممکن است و ارتباطی به گذشت شاکی خصوصی ندارد ولی گذشت میتواند از عوامل مهم تخفیف و تبدیل قرار تامین باشد

سلام
جرم آدم ربایی دارای جنبه عمومی بوده و با گذشت شاکی می توانید درخواست تخفیف نمایید

باسلام و احترام
چنانچه حکم صادر شده باشد امکان آزادی با وثیقه وجود ندارد.
مگر مواردی نظیر آزادی مشروط که آن هم پس از گذراندن مدت معینی از مجازات امکان پذیر می باشد.

باه معمولا متهم با وثیقه آزادمیشودوارتباطی بارضایت شاکی ندارد

درود بزرگوار

شما در توضیحات تان اعلام داشتید که آدم ربایی نبود منتها قاضی زده(یعنی به آدم ربایی محکوم شدید؟!) اگر این طوری باشه، که عنوان محکوم دارید نه متهم، حسب مورد مشمول مواد ۵۸ تا ۶۳ ق.م.ا می توانید باشید(بالای ده سال باشید باید نصف حبس را سپری و حبس های زی ده سال با سپری یک سوم حبس) و اعمال مواد مذکور با حصول شرایط، منوط به رضایت شاکی نخواهد بود.

موید باشید

سلام تشخیص بازداشت یا آزاد به قید وثیقه با مقام رسیدگی کننده می باشد‌‌.