رجوع از بذل مهریه در طلاق خلع به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۱۶۵ #76795

با سلام با تشکر از سایت خوبتون
من و همسرم با طلاق توافقی از نوع بائن غیر مدخوله و با صورت جلسه ای که در ان نوشته شده زوجه تمام حقوق شامل نفقه و مهریه و نحله و غیره را در مقابل مبلغ 8 میلیلون تومان بذل کرده و زوج هم در مقابل راضی به طلاق شده است در طلاق نامه نوشته شده زوجه باکره بوده و عده ندارد همچنین در برگ قطعیت طلاق نوشته شده طرفین حق تجدید نظرخواهی را سلب کردند و زوجه حق رجوع از بذل مهریه را از خود ساقط کرده است.
حالا سوال من اینه که ایا این خانم میتواند در مدت سه ماه و ده روز عده یا بعد از ان از بذل مهریه رجوع کند و مطالبه مهریه کند یا خیر؟
سوال دوم ایا من یعنی زوج میتواند اسم زوجه را از شناسنامه ام حذف کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عنایت داشته باشید با این که زوجه عده ندارد ولی در همان مدت زمان می تواند رجوع نماید و برای حذف اسم باید در زمان ازدواج دوم اقدام نماییدموید باشید