آیا با قیومیت من وکالت عموی همسرم باطل می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #76779749

۶ سال پیش شوهرم فوت شد یک فرزند پسر دارم پدر شوهرم قیم پسرم شد و حقوق پسرم را دریافت میکرد دو ماه پیش پدر شوهرم فوت شد و وکالت به برادر خود داده درحالی که من درخواست قیومیت پسرم را داده ام الان حقوق پسرم را برادر پدرشوهرم دریافت می کند

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
من درخواست قیومیت پسرم را داده ام ////
خویشاوندان در صورتی که صلاحیت برای قیم شدن داشته باشند، بر دیگران مقدم خواهند بود و دادگاه یک یا چند نفر از آنان را به سمت قیمومت معین خواهد کرد، در میان خویشان محجور، پدر یا مادر او مادام که شوهر ندارد، با داشتن صلاحیت بر دیگران مقدم است
قیم کسی است که بیشترامور مالی فرزند را بر عهده دارد
قیم باید در اداره امور مالی محجور تحت قیمومیت غبطه و مصلحت وی را رعایت کند و باید از اعمالی که مضر به حال محجور می باشد بپرهیزد.
قیم مکلف است قبل از مداخله در امور مالی مولی علیه صورت جامعی از کلیه دارایی او تهیه کرده یک نسخه از آن به امضای خود برای دادستانی که مولی علیه در حوزه آن سکونت دارد، بفرستد و دادستان یا نماینده او باید نسبت به میزان دارایی مولی علیه تحقیقات لازمه به عمل آورد.»
وظایف قیم از سوی قانون مدنی و با قانون حسبی تعیین می‌شود که بستگی به اموری دارد که برای آن قیم انتخاب می‌کنند.