تبعات حقوقی عدم ذکر سابقه ازدواج و طلاق بائن غیرمدخوله توسط زوج

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۳۲ #76746803

با سلام، بنده مرد هستم و به دلیل عدم تفاهم در دوره عقد از همسرم جدا شدم و طلاق بائن غیرمدخوله بود و کلا دو یا سه ماه عقد بودیم، الان می‌خوام بدونم اگر بخوام دوباره ازدواج کنم و به خانواده زنم و خود زنم و در دفترخانه نگم که قبلا عقد کردم و سابقه ازدواج دارم و اصلا صحبتی راجع به سابقه ازدواج بنده بین من و همسرم به میان نیاید، آیا به لحاظ قانونی مشکلی پیش میاد و مسئولیت کیفری یا حقوقی خواهم داشت؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است با بیان حقیقت، خشت اول زندگی مشترک را کج ننهید چون برملا شدن این واقعیت مکتوم در آینده، ممکن است تبعات حقوقی و کیفری برایتان در پی داشته باشد.

با سلام
بهتر است برای مصلحت خود و زندگی خودتان و عدم ایجاد اختلاف در اینده همین ابتدا حقیقت را گفت و بعدها نیز تبعات حقوقی نیز دارد و تدلیس رخ داده و مشکلاتی پیش خواهد امد پس جنگ اول به از صلح آخر.

باسلام؛
در صورت اطلاع همسرتان، موضوع مصداق فریب در ازدواج تحقق پیدا می کند.

بهتر است همین ابتدای زندگی در صورتی که از این موضوع برای بعدها می‌ترسید مسئله ازدواجتان را بیان نمایید

با سلام،بله تحت عنوان تدلیس در ازدواج امکان شکایت هست.

سلام.سلام تدلیس در ازدواج جرم بوده وتبعاتی دارد .....

سلام بدون در نظر گرفتن آثار مخرب عاطفی تبعات حقوقی و قضایی هم دور از انتظار نیست .