صاحب نانوا دیگه حق اعتراض ندارن تو اداره کار چون شوهر من شکایت کرده بود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۰ #76745838

سلام وقت بخیر شوهرم ۸ ماه در نانوایی شاطر بودن بیمه واسش رد نمیکرد ۵۰۰ تومن از پولشم نداد الان رای اداره کار داده شده گفتن که ۸ ماه بیمه باید واسش رد بشه به علاوه ۱۰ میلیون
و ۸۰۰ هزار تومن

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
رای هیات حل اختلاف قابل اعتراض در هیات تشخیص است.

سلام
در موعد تعیین شده حق اعتراض دارد.

حق اعتراض در پرونده را دارد اگر ظرف مهلت مقرر اعتراض ننمود در خواست اجرای حکم دهید.

باسلام اصولا حق اعتراض دارند و میتوانند اعتراض نمایند در صورت عدم اعتراض ظرف مهلت مقرر درخواست اجرای حکم بنمایید.

درود بر شما، چنانچه در مهلت مقرر (۱۵روز بعد از ابلاغ) اعتراضی به رای صادره نشود، رای قطعی و لازم‌الاجراست.