آیا قانون جدید کاهش مجازات اسلامی سال ۹۹ شامل بنده میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۰ #76739919

باسلام
این بنده حقیر به جرم آدم ربایی به قصد تجاوز به ۵سال حبس محکوم شدم که با تسلیم به حکم یک سال از حبس من کم شد و ۴ سال شد ۱۶ ماه هم از حبس را تا کنون کشیده ام و قبل از صدور حکم رضایت هم گذاشتم روی پرونده

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه به دلیل لینکه جرم ارتکابی از سوی شما غیر قابل گذشت میباشد لذا قانون کاهش مجازات مشمول حال شما نخواهد شد .

درقانون جدیدصرفا افراد زیر هجده سال در وضعیت شما(درجه پنج) مشمول قابل گذشت بودن جرم مذکور می گردند، پس جرم آدم ربایی غیرقابل گذشت و نیز بدون تخفیف جدیدی می باشد؛

خیر جرم مزبور از جرایم غیر قابل گذشت است

سلام و درود، با توجه به قانون مجازات اسلامی و نیز اصلاحات اخیر صرفا افراد زیر هجده سال در وضعیت شما(درجه پنج) مشمول قابل گذشت بودن جرم مذکور می گردند، و بنابراین مجازات شما با جرم آدم ربایی غیرقابل گذشت و نیز بدون تخفیف جدیدی می باشد؛آرزوی عاقبت بخیری.

مجازات آدم ربایان
ماده ۶۲۱ کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) مصوب ۱۳۷۵/۰۳/۰۲ مقرر می‌کند: «هر کس به قصد مطالبه وجه یا مال یا به قصد انتقام یا به هر منظور دیگری به عنف یا تهدید یا حیله یا به هر نحو دیگر شخصا یا توسط دیگری شخصی را برباید یا مخفی کند به حبس از پنج تا پانزده سال محکوم خواهد شد.» اقدامات آدم‌ربا می‌توان جرم را سنگین‌تر کند و مجازات شدیدتری به همراه داشته باشد. از جمله اینکه، اگر سن قربانی جرم کمتر از پانزده سال باشد یا ربودن به‌وسیله وسایل نقلیه انجام شود یا به قربانی جرم، آسیب جسمی یا حیثیتی برسد، مرتکب جرم آدم‌ربایی به حداکثر مجازات تعیین شده ۱۵ سال حبس محکوم خواهد شد. علاوه بر این در صورتی که آدم‌ربا مرتکب جرایم دیگری مثل جرایم منافی عفت شود، به مجازات آن جرایم نیز محکوم خواهد شد
از جرایم غیر قابل گذشت می باشد

سلام کاربر محترم گر زضایت شاکی را اخذ کردید تنها از جنبه عمومی جرم محکومیت یافتیدکه می توانید با توجه به رضایت شکات اعده دادرسی دهید وحتما جرم شما یا تبدیل به جریمه ویا حبس گوتاه مدت خواهد بود که آنهم حل شدنی است
موفق باشی