آیا امضای خود مشتکی عنه دلیل کافی نبوده؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۸ #76720374

سلام
خدمت وکلای محترم
بنده شکواییه ای داشتم مبنی بر ممانعت از حق که حین ممانعت پلیس در محل حاضر و صورتجلسه تنظیم کرده و متشاکی آن را امضا کرده بود. بنابراین در تحقیقات‌ پاسگاه گفتم شهود ندارم و به نظرم به دلیل پذیرش ممانعت توسط خود مشتکی عنه دیگر نیازی هم به شهود نبود. ولی رییس دادگاه شهرستان ( به نیابت از دادسرا که در شهرستان تشکیل نشده ) قرار منع تعقیب بدلیل حاضر ننمودن شهود و کافی نبودن ادله صادر کرده است! درصورت اعتراض امکان لغو قرار وجود دارد؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرار منع تعقیب صحیح صادر شده است

درود بر شما، صرف امضای صورت جلسه اقرار محسوب نمی‌شود، لذا شما بایستی با اعتراض به قرار، سایر مدارک و ادله، را تکمیل و نیز خواستار حضور شهود خود شوید.

برای اثبات جرم و موفقیت در این پرونده نیاز به ادله کافی دارید

قرار منع تعقیب صحیح صادر شده

باسلام
اقرار باید در دادگاه باشد تا به آن ترتیب اثر داده شود.

صدور قرار منع تعقیب صحیح است

متاسفانه شما باید شهود خودرا معرفی نمایید تا تحقیقات مقدماتی تکمیل شودسپس دادگاه رسیدگی نماید