شکایت کنم در دادگاه میتوانم سندم را به نام شخص دیگر تنظیم کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۴ #76701449

یک خانه سه طبقه با شخصی شراکت خریدیم که سند آن شیش دونگ هست ۴ دنگ وال من و ۲ دونگ مال آن به خاطری که اتباع هستم سند به نام همسر شریکم تنظیم شده و در بانگاه از همسر شریکم کاغذی را گرفتم که گفته من هیچ مبلغی پرداخت نکردم و هیچ حقی به خانه ندارم سند فقد به خاطریکه اتباع هستن به نام من تنظیم شده و هر وقت بخواهند سند را به کسی دیگر تنظیم کنن بدون هیچ عضر و بهانه تنظیم کنم و هم شصت و هم امضاء کرده و حالا شکایت کنم در دادگاه میتوانم سندم را به نام شخص دیگر تنظیم کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
مدارکتان بایستی بررسی گردد .
بله میتوانید با توجه به مدارکی که دارید اقدام نمایید .

در صورت اثبات مالکیت نی توانید دادخواست ابطال سند را ثبت کنید.

باید مالکیت خودتان را اثبات نمایید و با ابطال سند اقدام به انتقال نمایید .