تهمت به دزدی نموده است، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۰ #76693222

سلام خسته نباشید من قبلا به دلیل اعتیاد شوهرم ازش طلاق گرفته بودم و دوباره با همان مرد ازدواج کرده ام که دوباره مصرف مواد را شروع کرده و توسط دادگاه خانواده استعلام و ثابت شده درخواست طلاق داده ام ولی قبول نمیکنه و میگه خوب شدم از نظر مالی هم نمیتونه خرج و مخارج خونه رو بده و دو ماه پیش که کمپ بوده صاحب خانه ما رو بیرون کرده و من و دخترم مجبور شدیم خانه اجاره کنیم البته با پس انداز خودم که شاغل هستم الان از کمپ دراومده و ادعا میکنه از کمد ده میلیون پولمو بردید و تهمت میزنه تهدید به کشتن میکنه لطفا راهنماییمون کنید با سپاس

مشاوره حقوقی افترا
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت ترک انفاق و تهمت و افترا و توهین مطرح کنید

درابتدا شما میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست طلاق رو ارائه بدید و با داشتن دلایل و مستندات مبنی بر اعتیاد و موارد دیگر از جانب زوج با اقناع دادگاه در این زمینه نتیجه بگیرید وطلاق خود را ازدادگاه بگیرید
در مورد اتهام دزدی هم میتوانید شکایتی علیه ایشان تنظیم کنید ودرخواست اعاده حیثیت کنید

با سلام
اولا اگر فرد ادعای سرقت توسط شما را ارایه نموده حتما بایستی دلیل ومدرک و شواهدی به دادگاه ارایه نماید در غیر آن شما میتوانید بر علیه وی اعاده حیثیت نمایید
دوما در صورتی که شوهرتان هنوز اعتیاد دارد و حتی با معرفی به کمپ نیز اراده ی ترک نداشته باشد قانون برای شما اجازه طلاق را خواهد داد

شما میتوانید درخصوص تهمت و تهدید به قتل شکایت کیفری در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید . از نظر اعتیاد و سابقه بستری نیز درخواست طلاق بدهید

به اتهام تهدید نیز اقامه دعوا کنید

به اتهام و افتراء علیه ایشان اقامه دعوا کنید

با سلام.
در صورتی که ایشان بابت سرقت و... علیه شما شکایتی داشته باشند، می‌بایست با استناد به مدارک محکمه پسند موضوع را ثابت کنند.
بابت تهدید میتوانید علیه ایشان شکایت کنید.
بابت ترک انفاق، شکایت کیفری مطرح کنید.
با توجه به ادامه اعتیاد ایشان، ترک انفاق و موارد مذکور، درخواست طلاق را مجددا ثبت کنید.