اگر زوجه از دستور پزشکی قانونی امتناع کند چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۰۳ #76647054

با سلام .
طبق دستور دادگاه من و زوجه به پزشکی قانونی ارجاع شدیم قسمت روانپزشکی. پزشک قانونی برای ما دستور تست داد که من انجام دادم و نتیجه به پزشک قانونی ارسال کردم ولی زوجه بعد دوهفته اقدام نمیکند و بهانه میاورد.
چه اقدامی انجام دهم؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مراتب را پزشکی قانونی به دادگاه اطلاع رسانی می نماید و عدم اقدام ایشان اماره ای است بر علیه خودشان

دادگاه باید امتناع زوجه تصمیم میگیرد

با سلام
پرونده باید رویت گردد
عدم مراجعه به روانپزشک برخلاف دستور دادگاه میتواند منتهی به صدور حکم برعلیه شخص گردد.

عدم مراجعه ایشان میتواند اماره ای بر اثبات ادعای طرف مقابل ایشان باشد

ابتدا با همسرتان صحبت کنید ببینید از چه چیزی می ترسد که حاضر به انجام تست پزشکی قانونی نیست و استرس واضطراب ایشان را کم کنید تا درخواست شما را انجام دهد درغیراینصورت به پزشکی قانونی اطلاع دهید تا نتیجه را به دادگاه اعلام نماید

موضوع دعوی و پرونده باید تشریح گردد تا بتوانیم پاسخ متناسب بدهیم.
ولکن عدم مراجعه به روانپزشک برخلاف دستور دادگاه میتواند اماره ای بر وجود مشکل روانی باشد و ممکن است در برخی پرونده ها منتهی به صدور حکم برعلیه شخص مستنکف گردد.
پیروز باشید.