اعلام این موضوع توسط سایر خوانده ها در جلسه دادگاه میتواند از موجبات رد و یا عدم استماع دعوا و یا تجدید جلسه بمنظور رفع نقص ادرس های اشتباه گردد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۲ #76633356

سوال: ادرس برخی از خوانده ها در دادخواست به اشتباه و ادرس برخی دیگر از خوانده ها بطور صحیح قید گردید . علیرغم این اشتباه و لذا بدون رعایت ماده ۷۲و بند ۲ ماده ۵۱ و ماده ۵۴ قانون ائین دادرسی در امور مدنی و عدم اصلاح ادرس ها دادگاه نخستین تشکیل گردید. ایا اعلام این موضوع توسط سایر خوانده ها در جلسه دادگاه میتوانند از موجبات رد و یا عدم استماع دعوا توسط ریاست دادگاه و یا تجدید جلسه بمنظور رفع نقص ادرس های اشتباه گردد؟ ایا دادگاه میتواند بدون توجه به ایراد مذکور به رسیدگی ادامه دهد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر از موجبات رد دادخواست و رد دعوی نخواهد بود و اخطار رفع نقص برای خواهان ارسال خواهد شد که نسبت به رفع نقص اقدام نماید و در صورتی که خواهان ناتوانی در ادرس خوانده را اعلام نماید مفاد دادخواست از طریق انتشار آگهی اقدام خواهد شد

درود
از مواردی می باشد که نیاز به اخطار رفع نقص دارد.