ایشون این مبلغ را از من مطالبه میکنه و بر علیه من در شورای محل شکایت کرده؛ میتونه این مبلغ رو از من بگیره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۴ #76616467

با سلام خدمت وکیل زحمت کش
موضوع از این قراره که در اسفند ۹۸ یک دستگاه خودروی کوییک که قبلا در شرکت -----ثبت نام کرده بودم به من اطلاع داده شد که ماشینت رو بیا تحویل بگیر و بنده هم به اون منشی گفم اگه مشتری بود بفروشین بهر حال خودمم در دیوار جهت پیدا کردن مشتری ثبتش کردم فردای اون روز یک نفر با من تماس گرفت و در نهایت از نظر قیمت به توافق رسیدیم و به اتفاق به نمایندگی -----مراجعه و ماشین رو با هم تحویل گرفتیم و خریدار تمام پول قیمت ماشین رو به حسابم واریض کرد و سوار ماشین شد و رفت بعد از یک ماه با من تماس گرفت گغت که ماشین یه گلگیرش زنگ داره و من بهش گفتم به ----مراجعه کن موضوع را بهشون اطلاع و پیگیر باش چونکه بهش وکالت داده بودم خلاصه بعد از طی مراحل اداری کارشناس شرکت بهش گفته که این گلگیر بیرون از شرکت اتفاق افتاده بهر حال خسارتی به ایشون تعلق نگرفته و دوباره از من شاکی شده و از کارشناس دادگستری درخواست تعین خسارت کرده و کارشناس هم مبلغ پنج میلیون تومن افت تعین کرده و حال ایشون این مبلغ را از من مطالبه میکنه و بر علیه من در شورای محل شکایت کرده حال سوال ایجاست که ایا این بابا میتونه این مبلغ رو از من بگیره و با توجه به اینکه توضیح دادم با خریدار با هم به ------ مراجعه کردیم و ماشین رو با هم تحویل گرفتیم و بنده اصلا پشت فرمان این ماشین ننشسته ام با تشکر از شهرستان نقده .

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر خودرو در نمایندگی به ایشان تحویل داده شده و در قرارداد شما هم به فروش امتیاز خودرو اشاره شده باشد قادر به دریافت این خسارت از شما نخواهد بود .