سوالاتی در رابطه با ثبت شرکت ساختمانی

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۰۹۲ #766

باسلام وخسته نباشید

چند سوال داشتم

۱-برای ثبت در سامانه اساسنامه و اظهارنامه توسط ما باید پر شود یا از خود سیستم انتخاب کنیم کافیست منظورم این هست که چیزی به آن اضافه نباید بکنیم؟

۲-در پایان مدارکی که از ما خواسته می شود را باید از پیش تهیه کرده باشیم و یا بعد از تایید سامانه باید آن ها را تهیه کنیم (ابلاغ می شود) اظهارنامه وعدم سوئ پیشینه و...، وبه کجا این مدارک را ارسال کنیم؟

۳-برای ثبت شرکت مهندسی ساختمانی حتما مدرک دانشگاهی را باید ارائه دهیم می شود فعلا بدون مدرک یا مدرک مهندسی معدن ثبت کرد؟

۴-بازرسین می توانند عمو و دائی و... هم باشند؟

۵-مالیات سالانه به چه چیز بستگی دارد؟

۶-می توان موقتا آدرس منزل را داد تا شرکت ثبت شود وبعد از ثبت مکانی را برای شرکت اجاره کنیم؟
باتشکر

مشاوره حقوقی ثبت شرکت سهامی خاص
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همه اطلاعات را روی سامانه ارجاع میدهید و بعد از مرحله تایید نام مدارک مربوط به شرکت و مدارک شناسنامه ای اعضا و سوء پیشینه را برای اداره ثبت ارسال میکنید.

با سلام و احترام

1- اگر اساسنامه و ... اطلاعات اعضا را به درستی زده است همان کفایت میکند.

2- همه اطلاعات را روی سامانه ارجاع میدهید و بعد از مرحله تایید نام مدارک مربوط به شرکت و مدارک شناسنامه ای اعضا و سوء پیشینه را برای اداره ثبت ارسال میکنید.

3- مدرک تحصیلی برای ثبت شرکت نیاز نیست مگر در نام شرکت لفظ مهندسی ذکر شود که یکی از افراد باید مدرک مهندسی ارائه بدهد.

4- بازرسین نباید نسبت فامیلی با اعضا داشته باشند.

5- مالیات شرکت با توجه به درآمد سالانه محاسبه میشود.

6- ترجیحاً آدرس شرکت باید اداری باشد ولی اگر برای شما مقدور نیست که آدرس اداری ارائه بدهید میتوانید آدرس مسکونی را در مرحله ثبتی ارائه دهید و بعد برای تشکیل پرونده دارایی که نیاز به اجاره مکان اداری است، مکان شرکت را تغییر دهید.