دریافت خسارت در تاخیر تحویل واحد آپارتمان چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۶ #76599756

آپارتمانی را در مرحله نازک کاری خریداری کردیم و قرار بر این شد که یک ماهه به ما تحویل دهند و ما نیز واحد خود را فروخته بودیم و میدانستند که بایستی سر ماه خانه را تخلیه میکردیم. با همه این احوالات هنوز واحد به ما تحویل داده نشده است. ۱۷ روز بعد از تاریخ تحویل یک واحد دیگر را بعنوان انباری گذاشتند که وسایل رو اونجا انبار کردیم و قرار بود ۳ روز بعدش تحویل بدهند که تا امروز که ۴۰ روز گذشته تحویل داده نشده و ما در شرایط بسیار سختی در حال گذران زندگی هستیم و خودشان هم در جریان هستند. ۶ نفر خانوار هستیم در یک اتاق ۱۰ متری از یک دفتر بدون هیچ امکاناتی.
علت تاخیر: کند کار کردن سازنده و عدم پیگیری جهت اتصال برق، گاز و آب ساختمان که علت آن مشخص نشده است. حدود ۴۰ از تاریخ تحویل گذشته است صورتجلسه ای با املاک تنظیم کردیم که ملک تا این تاریخ قابل سکونت نبوده است درخواست های ما
۲- دریافت ضرر و زیان تاخیر تحویل ملک
الان باید دقیقا چکار باید بکنیم
به ما امروز زنگ زده که میتونید واحد رو تحویل بگیرید و داخلش بشین در صورتیکه از یک سیم برق مشاع به واحد ما برق داده و گاز مشاع رو به واحدها وصل کرده که ما هم بتونیم فعلا استفاده کنیم.
هر روز تاخیر ۸۰۰.۰۰۰ تومان در قرارداد ثبت شده است
آیا باید تحویل بگیریم بعدش اقدام کنیم و آیا راه دیگری است
لطفا راهنمایی دقیق بفرمایید.
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، درصورت داشتن قرارداد و تاخیر در تحویل می‌توانید نسبت به مطالبه خسارت روز شمار(وجه‌التزام) قراردادی اقدام نمائید و درصورت تحویل دیگر از خسارت تاخیر در تحویل نمی‌توانید استفاده کنید و فقط تا زمان قبل از تحویل را مب‌توانید مظالبه کنید و همینطور می‌توانید نسبت به الزام به تعهد مبادرت ورزید ....