آیا من می تونم بدون شاهد شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۸ #76598231

مستاجر من سه ماه کرایه عقب افتاده و تاریخ اتمام قراردادش دو ماه گذشته بود و پنج میلیون از پول پیش را هم پرداخت نکرده بود و میگفت میرم پیش قاصی میگم پنج میلیون را دادم دستی دادم بعد از چند ماه یه شب به خانه من حمله کرد و همسر من رو مورد ضرب قرارداد به پلیس صد و ده هم زنگ زدیم و گزارش نوشت حالا برای شکایت رفته میگه سرم شکستن دیه می خوام از خونه تخلیه کرد ولی به علت تخریب مسکن تسویه حساب منزل را هم نگرفتیم ما هم شکایت کردیم ولی شاهد های من فقط بچه هام تو خونه بودن ایا دیه به مستاجر تعلق میگیره

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .هر ادعایی نیاز به اثبات دارد در صورتی که دلیل و مدرکی در اینخصوص نداشته باشند منع تعقیب صادر خواهد شد

با سلام
بار اثبات هر ادعایی بر عهده مدعی می باشد .
همچنین شما بدون شاهد اگر دلیل دیگری دارید می توانید طرح دعوی کنید .

درود
اثبات ضرب جرح توسط شما با شاکی است.

درود بر شما
در صورت اثبات ضرب و جرح دیه تعلق میگیرد .

سلام.
مستاجرتون باید ثابت کنه که شما بهش زدید...
نزدن که نیاز به شاهد نداره.

با درود به صرف ادعا جرم اثبات نمی‌گردد هر مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید.

مستاجر هم برای اثبات ضرب و جرح نیاز به دلیل دارد