قولنامه بدون اثر انگشت موجر که سواد ندارند اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۱ #76597527

با سلام
برای قولنامه تمدید مستاجر در قسمت امضای موجر فقط امضای دختر موجر می باشد و موجر با توجه به اینکه سواد خواندن و نوشتن ندارند در قولنامه های قبل انگشت میزدند آیا بدون اثر انگشت موجر قولنامه معتبر است درصورتی که بخواهیم قولنامه را فسخ کنیم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درصورتی که شما میتوانید در خواست فسخ اجاره نمایید و در صورتی باید دلیل فسخ و شهود در اجاره نامه استناد نمایید !

طرف شما اگر صاحب ملک باشد باید ایشان امضا نمایند و اگر نمیتوانند امضا نمایند انگشت زدن کافی است، بدون امضای مالک قول نامه معتبر نیست.