زندان قابل تخفیف و تبدیل هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #76572737

سلام من بخاطر اوردن ۴ تا شیشه مشروب تو فرودگاه دستگیره شدم حکم دادن ۴ ماه زندان تعزیری ومبلغ ۱/۳۰۰ تومان جریمه ایا میشه زندانش درست کرد

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۴۴۲ قانون آیین دادرسی کیفری:

در تمام محکومیت‌های تعزیری در صورتی که دادستان از حکم صادره درخواست تجدیدنظر نکرده باشد، محکوم‌علیه می‌تواند پیش از پایان مهلت تجدیدنظرخواهی با رجوع به دادگاه صادرکننده حکم، حق تجدیدنظرخواهی خود را اسقاط یا درخواست تجدیدنظر را مسترد نماید و تقاضای تخفیف مجازات کند. در این‌صورت، دادگاه در وقت فوق‌العاده با حضور دادستان به موضوع رسیدگی و تا یک چهارم مجازات تعیین شده را کسر می‌کند. این حکم دادگاه قطعی است.

اگر رای دادگاه قطعی نشده است ،هم می توانید تجدیدنظرخواهی و تقاضای تخفیف به استناد مواد۳۷ و ۳۸ قانون مجازات مطرح بنمایید
ویا اینکه تجدیدنظرخواهی را اسقاط و درخواست تخفیف مطرح بنمایید ،دادگاه تا یک چهارم در مجازات تخفیف خواهد داد.