با ممانعت صاحب پلاک خودرو از تعویض پلاک؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۳ #76552497

سلام خسته نباشید من یک ۲۰۶ از دلال خریدم به صورت قولنامه بین خودمان، صاحب پلاک به دلال قبل من یه وکالت ۱۰ روزه داده برا تعویض پلاک چون صاحب پلاک کارمند ایرانخودرو بوده برا ترخیص ماشین از کمپانی نیاز داشت پلاک به اسم خودش نباشه ولی دلال نرسیده برسه برا تعویض پلاک، الان هم صاحب پلاک لج کرده شکایت کرده رو پلاک خودش و میگه من برا تعویض پلاک نمیام نه وکالت میدم در صورتی که من تمام مبلغ رو تمام به صورت چک رمز داره به اسم دلال پرداخت کردم چطوری میتونم پیگیر باشم؟وکیل بگیرم در صورت محکومیت هزینه رو باید کدوم طرف تقبل کنه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به فک پلاک ثبت نمایید.

با سلام و احترام
میتوانید دعوای الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید
حق الوکاله بستگی به قرارداد دارد. اگر وکیل مطابق تعرفه‌ ی پیشنهادی قوه قضائیه با شما قراداد وکالت ببندد در صورت پیروزی شما در دادگاه، حق الوکاله از طرف مقابل به شما پرداخت می‌شود
اما اگر بیشتر از تعرفه قرارداد ببندید، دادگاه صرفا تا مبلغ تعرفه طرف شما را ملزم به پرداخت حق الوکاله می‌نماید