این امکان وجود داره که من خبردار نشم با آدرس اشتباهی که از من ارائه بدن و زمین بره برای مزایده؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۲ #76552476

سلام و عرص ادب
یک زمین مشاع هست بین ورثه که بنده هیچ ارتباطی با هیچکدوم ندارم. با توجه به سابقه روابط نادرست بین خانواده و موارد مشابه ، بنده خبردار شدم که تعدادی از ورثه قرار هست این زمین مشاع رو که بنده هم در اون سهم دارم به مزایده بزارن چون قبلا این موضوع مطرح شده که با قیمت پایین سهم من رو بخرن و من موافقت نکردم ظاهرا این قصد رو دارن که زمین رو به مزایده ببرن و آدرس اشتباه از من به دادگاه بدن و بعد که من خبر دار نشدم و توی روزنامه رسمی هم اگهی بدن به قیمت کارشناسی سهم من رو توی مزایده خریداری کنه یکی از ورثه .
و اگر این اتفاق بیوفته من چیکار میتونم انجام بدم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا گواهی حصر وراثت گرفته سپس اقدام کنید

سلام بر اساس گواهی حصر وراثت سهم خود را مطالبه نماید . در خصوص آدرس هم اقدام به ثبت ثنا نماید

در صورت فروش سهم خویش را میتوانید مطالبه کنید.

بهتر است در سامانه ثنا ثبت نام نموده تا ابلاغیه های صادره را بتوانید دریافت نمایید. به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و نسبت به انحصار وراثت اقدام نمایید

تقریبا امکان ثبت آدرس اشتباه با راه اندازی ابلاغ الکترونیک بسیار محدود شده است و اگر حساب کاربری ثنا داشته باشید با استعلام کد ملی ابلاغ های مربوطه به صورت الکترونیکی برای شما ارسال خواهد شد

درود
می توانید سهم خود از فروش را مطالبه کنید.

با درود ابتدا درخواست انحصار وراثت کرده و سپس اقدام نمایید