شکایتی مبنی بر مزاحمت ملکی میتوانم انجام دهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۶ #76541986

سلام، یک مغازه در پاساژی اجاره کردم، هم صنفی هم دارم که همه جنس های خود را بیرون از مغازه اش می‌چیند، و حتی از دیوار پاساژ که بغل دستش است تا بالای دیوار جنس گذاشته، ودو ر تا دور و مغازه بغل دست خود را که تخلیه است جنس می‌گذارد، بارها به مدیریت پاساژ شکایت خود را برده اما هیچ اقدامی نکرده و بهانه هایی مثل اون لاین فرعی پاساژ و میتونه بزاره و یا اینکه میگه اون مجوز داره جنساش بزاره می‌آورند. در صورتی که در بند قرادادهای پاساژ آمده مستاجر حق استفاده از مساحت مورد اجاره را دارد و گذاشتن هر گونه ادوات جلب مشتری درست ممنوع است، اما من تا دو تا کیف بیرون می‌گذارم میان میگن چراغ مغازتون خاموش میکنیم، الان شکایتی مبنی بر مزاحمت ملکی میتوانم انجام دهم؟ مدیریت هم بی عدالتی می‌کند، با توجه به اینکه قراردادهای پاساژ این بند عنوان شده آیا می‌تواند قرا داد صوری برای این رقیب درست کند که در قرارد اینشون این بند حذف شده و میتونه جنس بزاره؟؟ چون موجب شده دید خیلی خوبی پیدا کنه و مشتری سمت ما نیاد. یا اینکه آیا مدیر پاساژ می‌تواند بگوید پاساژ خودمه دلم میخواد به یکی اجازه بدم به یکی ندم؟ لطف بفرمایید از جوانب مختلف راهنمایی ام کنید، و اینکه شکایت میخواهم تنظیم کنم مزاحمت ملکی بزنم و متشاکی را مدیریت پاساژ و اون مغازه دار بزنم؟؟ همه مغازه های پاساژ به اندازه یک عرفی و در حد کم چند تا وسیله جلو دریا شیشون گذاشتن، اما این مغازه دار خیلی زیاد جنس می‌گذارد.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا به صرف اینکه دیگران تخلفی انجام می دهند، مجوزی برای انجام همان عمل و تخلف برای شما محسوب نمی شود...
ثانیا تخلف فرد مورد نظر اگر "مستقیما" برای کسب و کار شما ایجاد مزاحمت کرده، بله می توانید شکوائیه رفع مزاحمت ملکی یا رفع ممانعت از حق بعمل آورید...