با داشتن وکالت بلاعزل طلاق بدون گرفتن وکیل چه مراحلی را باید پشت سربگذارم و چقدر طول میکشه تا طلاق بگیرم و چقدر هزینه داره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۰۱ #76517466

با داشتن وکالت بلاعزل طلاق بدون گرفتن وکیل چه مراحلی را باید پشت سربگذارم و چقدر طپل میکشه تا طلاق بگیرم و چقدر هزینه داره؟

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید قبل ازدادخواست طلاق مشاوره بروید ۵ جلسه
داشتن وکیل در این مورد الزامیست

اگروکالتنامه شما کامل باشدگرفتن طلاق حدود دو هفته الی دو ماه طول میکشد

قبل از طلاق ۵ جلسه ی مشاوره تشریف میبرید و بعد باید وکیل اخذ کنید

با سلام
داشتن وکیل در این مورد الزامیست مراحل گرفتن طلاق به وسیله وکالت طلاق اینگونه است که به اجبار، زن (زوجه) می بایستی با وکالت خود با وکیل دادگستری قرارداد ببندد و از طرف شوهر وکالت به وکیل بدهد. اگر چه که خود نیز می تواند برای طی مراحل طلاق توافقی، وکیل اختیار کند اما( انتخاب وکیل دادگستری در موارد وکالت حق طلاق برای شوهر اجبار قانونی است.)
اگروکالتنامه شما کامل باشد مثل حق قبول بذل در وکالت نامه و اسقاط حق تجدید نظر و فرجام خواهی در اینصورت گرفتن طلاق حدود دو هفته طول میکشد

اولا : باید قبل ازدادخواست طلاق مشاوره بروید به مدت ۴۵روز
ثانیا :: برای ثبت دادخواست طلاق وجود وکیل الزامی است . مگر شوهرتان شخصا بیاید