ملکی از شخصی اجاره کردم که مالک نبوده، الان مالک اصلی می تواند حکم تخلیه من را بخواهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۵ #76513006

با سلام
شخصی بعنوان مالک، ملکی را به بنده اجاره داد، اکنون متوجه شدم که مالک شخص دیگه ای هست و این شخص هیچ مدرک مالکیتی نداره، حالا مالک اصلی اومده و میگوید تخلیه کن.
آیا میتواند بعنوان مالک حکم تخلیه فوری بگیرد؟
و اینکه اگر بخواهد شکایت کند برای رفع تصرف آیا شکایت از من میکند یا شخصی که خونه در تصرفش بوده؟
مبلغ ودیعه ای که من دادم تکلیفش چی میشود؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما نسبت به شخصی که ملک را بدون اجازه مالک اصلی آن به شما اجازه داده است می توانید شکایت انتقال مال غیر مطرح نمایید

سلام تخلیه امکان پذیر نیست و عنوان خواسته مالک خلع ید است . شما از موجر به اتهام انتقال منافع مال غیر می توانید شکایت کنید .

با سلام ووقت بخیر
مالک اصلی میتواند به طرفیت شخصی که ملک را انتقال داده شکایتی مبنی بر انتقال مال غیر انجام دهد . و مالک اصلی به طرفیت مستاجر هم میتواند دادخواست خلع ید دهد .

اجاره فضولی وغیر نافذ است واگر مالک واقعی نخواد اجاره باطل است وباید تخلیه کنید وشما می توانید در فرصت اقدام به تهیه منزلی بکنید..وبرعلیه فضول می تواند برای گرفتن مبلغی که به ان دادید صرفا رجوع کنید