زوجه در شورای حل اختلاف از من شکایت کرده، مرا بازداشت خواهند کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۰ #76469930

سلام
من سال گذشته بصورت توافقی از همسرم جدا شدم که توافق کرده بودیم نصف سکه مهریه که کلش ۵۰ تا بود و نصف میشد ۲۵ سکه رو من بصورت اقساط بدم که توی دادگاه ۲۵ عدد سکه به نرخ همون روز حساب شد،که مبلغ میشد صدو خورده ای میلیون،که توافق کردیم ماهانه ۷۰۰ تومن بدم الان ۲ برج عقب افتاده و رفته شورای حل اختلاف شکایت کرده و برگه احظاریه برای من اومده میخواستم بدونم که اونجا منو باز داشت میکنن؟
و یا چه اتفاقی برام قراره بیافته؟
از اینکه وقت گران بهایتان را صرف در کمک رسانی بهمردم میکنید
بسیار سپاسگزارم

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ازطریق شورای حل اختلاف صرفا تقاضای محکومیت شما به پرداخت دو فقره قسط را نموده است

سلام
به نظر ازطریق شورای حل اختلاف صرفا تقاضای محکومیت شما به پرداخت دو فقره قسط را نموده است
همچنین می توانید تقاضای تعدیل اقساط را نیز ثبت کنید

سلام. چون شما با توجه به وضعیت مالی که داشتید ماهی ۷۰۰ تومان براتون مقرر شده است، بنابراین اینطور فرض میشه که تا این حد توان مالی برای پرداخت دارید،، بنابراین احضاریه برای حضور در شورا برای بازداشت نیست، بلکه از شما توضیح میخوان و از شما میخوان که فورا نسبت به پرداخت قسط های عقب افتاده اقدام بفرمایید ، اگر این کارا را نکنید زوجه میتواند در راستای قانون ، شما را بازداشت کند تا وقتی که قسط ها را بدهید