شکواییه علیه بنده با عنوان خیانت در امانت مطرح شده، آیا میتواند اثبات کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۴ #76428965

سلام‌عرض ادب خدمت وکلای گرامی
بنده با شخصی در تجهیزات شرکتی شریک بوده ام ولی نوشته ای بین هم ننوشته ایم و به صورت لفظی در تجهیزات شریک بوده ایم نصف تجهیزات برای ایشان هست و بعد از جدایی و قطع همکاری ایشان اصلا به دنبال تجهیزات نیامدند و بنده مجبور شدم بعد از یکسال برایشان اظهار نامه ارسال کنم. ایشان از من با موضوع خیانت در امانت نسبت شکایت کرده اند. از حساب من به حساب ایشان پول واریز شده و افرادی زیادی شاهد هستند که در تجهیزات شریک بوده ایم.
آیا ایشان میتواند بنده را محکوم کند؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما دلایل خود را برای دفاع ارائه دهید شکایت ایشان رد میشود

سلام
برای این شکایت باید سپرده شدن مال به شما و عدم امانت داری شما ثابت شود

باتوجه به توضیحات خیانت درامانت منتفی است